OSMANİYE / KADİRLİ - 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzda Biyoloji öğretmeni olarak görev yaparken 2022 Yılı Yaz döneminde emekliye ayrılan Mustafa SAKİN öğretmenimize veda yemeği ve plaket takdimi düzenlendi. Emekli olan öğretmenimiz Mustafa SAKİN Hocamıza yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi ailesi olarak Öğretmenimize bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar dieriz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Gününde  Okulumuzda Yangın Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatta görev alan AFAD temsilcileri, Kadirli Arama Kurtarma Ekibi, Kadirli İtfaiyesi, 112 Ambulans göervlileri, Okulumuzun Yöneticileri, öğretmenleri, görevlileri ve öğrencileri tarafından çok başarılı bir yangın tatbikatı yapılmıştır. Bu tatbikattta görev alan herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

Kadirli Emniyet Müdürlüğü görevlisi Polis memuru Hüseyin ŞAHİN tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitim semineri verilmiştir. Çok verimli geçen seminer için Polis memuru Hüseyin ŞAHİN ve Emniyet müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi Kadirli Gençlik Merkezinin düzenlemiş olduğu kampa uğurladık.