OSMANİYE / KADİRLİ - 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi

HAFTANIN SÖZÜ OKUL PANOMUZDA SERGİLENDİ

Ara

Haftanın Sözü Panomuz hazırlandı.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM İKİNCİ ORTAK SINAV TAKVİMİ

Ara

Okulumuz  12/F Sınıfından evde eğitim alan öğrencimiz İhsan DERENDELİ'ye arkadaşları tarafından yapılan doğum günü sürprizi TTR ana haberde yayınlandı. öğrencimize nice mıutlu sağlıklı huzurlu ve başarılı yıllar diliyoruz.

Ara

12-F SINIFI ÖĞRENCİLERİ, OKUL İDARECİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ EVDE EĞİTİM ALAN 12.SINIF ÖĞRENCİMİZ İHSAN DERENDELİYE ZİYARET.

Ara

Haftanın Sözü kapsamında okul panomuz hazırlandı.

Kas

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” ile çeşitli nedenlerle toplumsal yaşam alanlarında çeşitli engellerle karşı karşıya bırakılan bireylere yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda okul panomuzu oluşturduk.

ENGENLİ İNSANLARA SAYGI İNSANLIĞA SAYGIDIR

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Bu vesileyle, şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm öğretmenlerimize, sağlık, başarı, mutluluk dileklerimizi sunuyoruz. Sizlere minnettarız. İyi ki varsınız.

24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşı'mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Millî Mücadele'mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmet ile anıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kuruluşunu kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını  büyük bir öz veriyle kutladık. Kutlamalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023 YKS BAŞARILARIMIZDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ  İDARECİLERİMİZ VE ÇELIŞANLARIMIZI  TEBRİK EDİYORUZ. ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ EĞİTİM KURUMLARINDA VE HAYATLARINDA BAŞARILAR DİERİZ.

Ağu

Öğrencimiz Dilek ARIK'ın ödül töreninden.Emeği geçen herkese teşekkürler.Daha nice başarılar diliyoruz.

Ağu

2023 YKS BAŞARILARIMIZ

Kas

"Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz. "